Bezoek onze locatie
Ekkersrijt 4206, Son
Stuur een Whatsapp
+31499332400
Bel ons
0499-332400
Afspraak maken
Afspraak
Openingstijden vandaag
08:00-21:00 08:00-21:00 08:00-12:00 08:00-21:00 08:00-18:00 09:00-12.30 Gesloten

Fitness en leefstijl in Eindhoven

Wil jij je fitheid en leefstijl verbeteren? Dan is fitness en leefstijl in Eindhoven misschien iets voor jou. In onze fitnessruimte aangrenzend aan de fysiotherapie bieden we op maat gemaakte beweegprogramma’s aan die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen qua fitheid en leefstijl.

Onze trainers zijn gecertificeerd of hebben een fysiotherapie achtergronden hebben uitgebreide ervaring in het werken met verschillende soorten klanten, van beginners tot atleten. Of je nu wilt afvallen, je spiermassa wilt vergroten, of gewoon je algehele fysieke fitheid wilt verbeteren, onze trainers kunnen je helpen om je doelen te bereiken.

Daarnaast zijn de sessies van fitness en leefstijl in Eindhoven gebaseerd op wetenschappelijke principes van training en fysiotherapie zijn ontworpen om je maximale resultaten te bieden in de kortst mogelijke tijd. We bieden verschillende soorten trainingen, waaronder krachttraining, cardiovasculaire training, functionele training.

We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte trainingssessies die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. We beginnen met een grondige evaluatie van je fysieke conditie en stellen vervolgens een persoonlijk trainingsplan op dat past bij jouw doelen en behoeften. Ook als er andere disciplines zoals diëtetiek en osteopathie nodig zijn kan dat worden meegenomen.

Onze training sessies vinden plaats in onze moderne en goed uitgeruste studio. We bieden een privé-omgeving waarin je ongestoord en zonder afleiding kunt trainen. Onze trainers zorgen voor een veilige en effectieve trainingssessie en bieden de nodige ondersteuning en motivatie om je te helpen je doelen te bereiken.

Naast de trainingssessies bieden we ook voedingsadvies en coaching om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. We geloven dat een gezonde voeding essentieel is voor het bereiken van fysieke fitheid en ons team van experts kan je helpen bij het opstellen van een voedingsplan dat past bij jouw behoeften en doelen.

In ons beweegcentrum vinden we een persoonlijke benadering en aandacht voor de klant belangrijk. We streven ernaar om een veilige, ondersteunende en motiverende omgeving te bieden waarin klanten zich op hun gemak voelen en hun doelen kunnen bereiken.

Als je op zoek bent naar fitness en een verandering van leefstijl in Eindhoven, neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze trainingssessies en tarieven. Onze professionele trainers staan klaar om je te helpen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen en het verbeteren van je algehele fysieke fitheid.