Bezoek onze locatie
Ekkersrijt 4206, Son
Stuur een Whatsapp
+31499332400
Bel ons
0499-332400
Afspraak maken
Afspraak
Openingstijden vandaag
08:00-21:00 08:00-21:00 08:00-12:00 08:00-21:00 08:00-18:00 09:00-12.30 Gesloten

Bedrijven

Fysiotherapie en manuele therapie gewoon op loopafstand van u werk! Zodoende kunt u veel tijd of onnodig verlof besparen door op Ekkersrijt fysiotherapeutische behandelingen te volgen. Velen voor u hebben het gemak ondervonden om op Ekkersrijt naar onze praktijk te komen. We kunnen namelijk ook nog eens op de werkplek komen kijken om zo beter inzicht te krijgen in de werkzaamheden die u uitvoert.

Fysiotherapie

Door middel van fysiotherapie proberen we uw werknemers zo snel mogelijk weer hun dagelijkse activiteiten en werkzaamheden te laten hervatten. Een winstgevende oplossing voor zowel werknemer als werkgever. Binnen een herstelprogramma kan dan continu rekening worden gehouden met de houding en mate van beweging op de werkvloer; daar openbaren de meeste klachten zich immers. Deze trainingen vinden plaats op professionele cardio- en krachtapparatuur van het gerenommeerde merk TechnoGym. Ze zijn gekoppeld aan het wellnesssysteem en vormen een belangrijke ondersteuning van het trainingsprogramma.

Rugklachten op de werkplek?!

Hebben uw werknemers geregeld last van rugklachten? Bodycare fysiotherapie is het OriGene trainingscentrum op Ekkersrijt! Om mensen met acute of chronische rugklachten te kunnen behandelen gebruiken we het OriGene concept. Dit is een heel specifieke krachttraining om de spieren in de rug sterker en belastbaarder te maken. Dit wordt in kaart gebracht met de Spinal Mouse om een idee te krijgen van de bewegingen van de rug.

Verdere informatie vindt u op www.origene.nl of www.lagerugklachten.nl  U kunt ons vinden onder behandellocaties: Eindhoven-Noord

Bedrijfsfitness

Bij Bodycare kan iedereen terecht die op een verantwoorde manier wil bewegen. Inmiddels hebben diverse bedrijven de weg naar Bodycare fysiotherapie al gevonden. De bedrijfsfitness die wij op maat aanbieden, geeft voor hun medewerkers de mogelijkheid om samen met collega’s te sporten. Daarnaast biedt het de werkgever ook aantrekkelijke fiscale voordelen. Informeer vrijblijvend naar wat allemaal mogelijk is.

‘Fysiotherapie om de hoek van uw werk: handig voor u en uw werkgever’

Re-integratie en preventie

Zoekt u als werkgever een plek waar een werknemer weer fitter kan worden en zodoende het arbeidsproces kan blijven volhouden of hervatten? Body-Care Verbeek heeft jarenlange ervaring met werken en communiceren tussen werkgever, bedrijfsarts en patiënt. Om deze trajecten tot een succes te maken volgt er een uitgebreide fysieke intake.

Afhankelijk van de intake kunnen we een voorstel doen om een re-integratie te starten. Deze trajecten duren over het algemeen 3 maanden en hebben 3 meet- en terugkoppelmomenten. Medische communicatie loopt zoals het hoort via de bedrijfsarts, uitvoerende communicatie kan via het bedrijf verlopen.

  • Re-integratietrajecten
  • werkplekonderzoeken
  • tiltrainingen
  • Vitaliteitsprogramma ‘Vitaal Plus’
  • ‘Small grouptraining’ in de vorm van bedrijfsfitness