Bezoek onze locatie
Ekkersrijt 4206, Son
Stuur een Whatsapp
+31499332400
Bel ons
0499-332400
Afspraak maken
Afspraak
Openingstijden vandaag
08:00-21:00 08:00-21:00 08:00-12:00 08:00-21:00 08:00-18:00 09:00-12.30 Gesloten

Origene rugtraining Eindhoven

Origene Rugtraining Eindhoven is een vorm van training voor de rugspieren waardoor ze optimaal getraind worden. Er wordt gebruik gemaakt van het Origene apparaat zodat je volledig de focus kan leggen op de rugspieren.

Origene training Eindhoven maakt gebruik van het Origene concept en is daardoor specialist in verbetering van klachten aan de rug. Dit geldt voor zowel langbestaande rugklachten als klachten die acuut zijn.

Door een verbetering van de spieren van de rug is Origene rugtraining Eindhoven in staat u weer optimaal te laten bewegen. Dagelijkse beperkingen die tijdens werk en/of hobby’s naar voren komen worden verminderd door training van de rug. Een houding die problematisch kan zijn tijdens werk wordt verbeterd door een training van de rug. Ook hobby’s kunnen beter worden uitgevoerd en het uithoudingsvermogen van de lange rugspier wordt beter.

Het concept van de Origene rugtraining Eindhoven bestaat uit een training van 10 sessies waarin de maximale kracht van je rug wordt gevraagd. Door elke sessie een minimale verhoging toe te voegen bestaat er weinig kans op overbelasting en is er op het einde van de 10 sessies een flinke verhoging in de kracht die je rug kan leveren. Hierdoor ontstaat een verbetering van kracht in je rugspieren.

Soms is het zo dat je na de eerste 10 sessies bij Origene training Eindhoven nog maandelijks een keer terugkomt om de kracht te behouden. Het kan ook voorkomen dat we een beweegprogramma adviseren waardoor last van de rug preventief wordt aangepakt en kan worden voorkomen. Een beweegprogramma kan worden gecombineerd met een maandelijkse sessie Origene training.

In Eindhoven zijn er geen andere trainingscentra waar Origene krachttraining kan worden gevolgd. Bij onze gecertificeerde trainers kunt u dus goed terecht om uw rug te trainen en uw klachten te verminderen zodat u minder last heeft van uw rug en weer meer vrijheid heeft in bewegen.