Bezoek onze locatie
Ekkersrijt 4206, Son
Stuur een Whatsapp
+31499332400
Bel ons
0499-332400
Afspraak maken
Afspraak
Openingstijden vandaag
08:00-21:00 08:00-21:00 08:00-12:00 08:00-21:00 08:00-18:00 09:00-12.30 Gesloten

Fysiotherapie Son en Breugel

Ben je op zoek naar fysiotherapie in Son en Breugel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Fysiotherapie is een effectieve manier om verschillende klachten en aandoeningen te behandelen en te voorkomen. Onze ervaren fysiotherapeuten helpen je graag om jouw klachten te verminderen en je weer fit te laten voelen.

Bij onze praktijk voor fysiotherapie in Son en Breugel werken we met een persoonlijke aanpak. We beginnen met een intakegesprek en lichamelijk onderzoek om jouw klachten en behoeften goed in kaart te brengen. Vervolgens stellen we samen met jou een behandelplan op dat gericht is op het verminderen van jouw klachten en het verbeteren van jouw bewegingsvrijheid en kracht.

Onze fysiotherapeuten hebben ervaring in het behandelen van verschillende aandoeningen en klachten, zoals nek- en rugklachten, sportblessures, revalidatie na een operatie, chronische aandoeningen en meer. We werken met verschillende behandelmethoden, waaronder oefentherapie, massage, mobilisatie en advies over houding en beweging.

Naast behandeling van klachten, bieden wij ook preventieve zorg aan. Door regelmatig fysiotherapie te volgen, kun je voorkomen dat klachten terugkomen of erger worden. Onze fysiotherapeuten geven ook advies over hoe je op een gezonde manier kunt bewegen en werken aan jouw houding, zodat je klachten in de toekomst kunt voorkomen.

Onze praktijk voor fysiotherapie in Son en Breugel is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We hebben ruime openingstijden en werken op afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen nemen om jouw klachten en behoeften goed in kaart te brengen. We zijn aangesloten bij verschillende zorgverzekeraars en onze tarieven zijn conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie.

Bij onze praktijk voor fysiotherapie in Son en Breugel staat de patiënt centraal. We bieden persoonlijke aandacht en zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving. Onze fysiotherapeuten zijn gecertificeerd en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. We streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden aan al onze patiënten.

Kortom, zoek je fysiotherapie in Son en Breugel? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen je graag om jouw klachten te verminderen en jouw leven weer zo pijnvrij en gezond mogelijk te maken.top