Bezoek onze locatie
Ekkersrijt 4206, Son
Stuur een Whatsapp
+31499332400
Bel ons
0499-332400
Afspraak maken
Afspraak
Openingstijden vandaag
08:00-21:00 08:00-21:00 08:00-12:00 08:00-21:00 08:00-18:00 09:00-12.30 Gesloten

Leefstijl

Bodycare Fysiotherapie en Leefstijl streeft naar een betere gezondheid voor iedereen!

Welk cijfer geef je jouw gezondheid? 

Bodycare Fysiotherapie en Leefstijl helpt haar leden om hun leefstijl te verbeteren en biedt beweegprogramma’s aan waarmee je kunt werken aan het verbeteren van je leefstijl en gezondheid. Ben je niet geheel tevreden over je gezondheid? Wij helpen je dit te verbeteren door middel van intensieve begeleiding van onze Fitcoaches. Je krijgt een op maat gemaakt plan en onze Fitcoaches motiveren je om minimaal twee keer per week aan je gezondheid te werken in onze trainingsruimte. Ook bieden we de Gecombineerde Leefstijl Interventie aan volgens de principes van COOL.

Voor wie is een beweeg of  leefstijlprogramma van Bodycare Fysiotherapie en Leefstijl geschikt?

Wil je weten of een beweegprogramma geschikt is voor jou? Een programma van Bodycare Fysiotherapie en Leefstijl is geschikt voor jou als je:

  • Wil bewegen onder toeziend oog van professionele begeleiding van onze Fitcoaches (met korte lijntjes naar de fysiotherapeut bij klachten of blessures).
  • Liever in een kleine setting wil bewegen.
  • Goed en intensief begeleid wil worden naar je gezondheidsdoel.
  • Resultaatgericht wil trainen.
  • Het prettig vindt om met gelijkgestemden een beweegprogramma te volgen.
  • Klaar bent met je fysiotherapeutische traject en de therapeut geadviseerd heeft om regelmatig te blijven bewegen.

 De eerste stap naar een betere gezondheid middels een GRATIS kennismakingsgesprek

We kunnen ons voorstellen dat je eerst eens met onze praktijk en onze Fitcoaches wil kennismaken om te bekijken of een programma bij onze praktijk iets voor jou is. Daarom hebben we met al onze sporters een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het doel van dit gesprek is om te bekijken wat je sportdoelen zijn, waar je interesses liggen en of een leefstijl-/ beweegprogramma van Bodycare Fysiotherapie en Leefstijl bij je past. Aan het einde van de gratis kennismaking ontvang je een passend en persoonlijk aanbod van onze Fitcoaches. Is je interesse gewekt? Meld je dan snel aan voor jouw gratis kennismaking. Onze Fitcoaches nemen zo snel mogelijk contact met je op om de kennismaking in te plannen.

 

 

ja, ik wil een Gratis Kennismakingsgesprek!